5 grunde til at købe fast ejendom i Plitvice -søer

Vil du gerne købe fast ejendom omkring Plitvice lakes nationalpark, men er du i tvivl? Bekymre dig ikke mere, jeg har masser af fantastiske grunde, der vil lokke dig og trække dig som en magnet til dette paradis. Jeg er selv expat, og jeg har boet i Brocanac Kroatien, en landsby 25 km fra Plitvice -søerne. Selvom jeg har boet her i 5 år, er jeg stadig forbløffet over Kroatiens skønhed. Med det sagt lad os se på 10 chokerende grunde til at købe fast ejendom omkring plitvice nationalpark.

1. Bedøvelse Natur

Plitvice og dets omgivelser er en uopdaget perle. Der er masser af natur at se. Området er fyldt med vandrestier, hvor du når som helst kan gå ture. Hvis du elsker at leve i naturen, vil det være et barn en slikbutik.  

Plitvice National Park er en af ​​Kroatiens største turistattraktioner og er også et UNESCO World Heritage Site. Beskyttet af de mægtige bjerge i Gornja, Mala Kapela og Medvedak. Plitvice Lakes National Park dækker over 30,000 hektar smukt parkområde, der omfatter fyr-, bøge-, gran- og granskove, enge og græsgange. Dens fremragende midtpunkt er den fantastiske samling af 16 sammenhængende rækkehuse, der kaskader ind i hinanden. Stier og vandrestier rundt om søerne giver en spektakulær udsigt. Du kan også få øje på vildsvin, bjørne, pindsvin og andre lodne væsner samt mange fuglearter. Jeg ved, at du allerede er fristet til at købe ejendom her, og der er masser af fast ejendom at købe omkring Plitvice.

2. Billig ejendom

Da jeg flyttede til Kroatien, ledte jeg efter en billig men turist ejendom til at starte min boligforretning. Det er præcis det, jeg fandt i Karlovac. Afhængigt af landsbyen kan du nemt købe et hus med en kæmpe have for så lidt som $ 25000. Hvad? Jeg mener det er så billigt. Du kan købe et hus her uden at bryde en bank eller risikere enorme realkreditlån. Derfor elsker jeg at købe fast ejendom i Plitvice og omegn.

3. Sikkerhed

Jeg har aldrig boet et så sikkert sted som Kroatien. Der er lidt eller ingen kriminalitet i Plitvice -området. Det er den slags sted, hvor du vil opdrage dine børn, fordi det føles meget sikkert. Jeg føler mig så heldig at bo her, da jeg ikke behøver at bekymre mig om andet end udvikling.

4. Gæstfrie mennesker

Jeg ved ikke om dig, men jeg finder kroatiske mennesker meget venlige og tilgængelige. Da min kone og jeg flyttede til denne landsby, var vi lidt bekymrede, fordi vi troede, at samfundet var lukket. Vi spekulerede på, hvordan vi ville integrere os med lokalbefolkningen, især da min kone er kenyansk og jeg er hollænder. Vi vidste bestemt, at det ikke skulle være en tur ind Parken. Da vi flyttede ind i landsbyen Brocanac, kom hele landsbyen for at sige hej inklusive de gamle (baka) bedstemødre i firserne. Vi blev glædeligt overrasket og ligesom det integrerede vi i landsbyen. Efter min mening er kroater fantastiske mennesker.

5. Nyd det garanterede solskin

At være beliggende i en førsteklasses hot spot i Adriaterhavet sikrer, at Kroatien nyder et optimalt middelhavsklima året rundt. Skærgården Hvar er Kroatiens længste og mest solrige destination og nyder anslået 7.7 solskinstimer pr. Dag og 2843 timer om året. Da vintrene er milde i Kroatien, kan du tage på ferie på og slappe af og nyde solbadning og svømning fra maj til november.

På en Kroatien multi-center ferie om sommeren kan du drage fordel af det fantastiske vejr og nyde området. Svøm og solbad på flodens strande i krystalklart, uberørt vand. Hvis du føler dig aktiv, kan du nyde en række udendørs aktiviteter på vandet eller på landet.

Konklusion

Der er mange flere grunde til at købe fast ejendom i Kroatien, men jeg troede, du kender til de 5 chokerende grunde til at købe fast ejendom omkring Plitvice Natinal Park. Du har brug for hjælp til at købe ejendomskontakt her: https://plitvicepropertycroatia.com/contact/ . Vi hjælper dig gerne med at købe fast ejendom i Kroatien.

Hits: 106

Deltag i diskussionen

Sammenlign lister

Sammenlign